POKé BOWL TIOSCO

POKé BOWL TIOSCO Poké Bowl Tiosco

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 73 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Poké Bowl Tiosco. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 21:23 Vroeger geleverd dan voorzien. Hebben genoten was heel lekker.
8 mei 2022 om 13:51 Bezorging zoals vermeld en heel lekkere poke bowls gegeten.
30 apr 2022 om 8:17 Lange levertijd. De broodjes zijn heel duur in verhouding met wat je krijgt. De groentjes (weinig) en broodjes waren vers, maar er waren maar twee flinterdunne sneetjes brie te bespeuren, terwijl deze meer dan €5 kosten.
26 apr 2022 om 20:54 was lekker maar zaten ook andere ingredienten in die niet besteld waren
24 apr 2022 om 13:08 Ik vind de poke bowle niet zo goed heb er wat van gegeten maar ik vond het niet zo goed werd er achter af wat misselijk van maar de rest dat ik had besteld was lekker maar de poke bowl mocht wat meer variatie spijtig genoeg want 34.90 euro veel geld
10 apr 2022 om 21:31 Supper lekker !
9 mrt 2022 om 20:10 Rijst en zalm proefde raar. Had om 17:45 besteld en stond er al om 17:3 dat was wel schrikken.
1 mrt 2022 om 10:46 Super slecht dit keer geldverspilling!!
19 feb 2022 om 8:29 The best food and delivered FOR A REALLY NICE PRICE!!! Fresh vegetables and delicious! Fast delivered!!! The best experience from TAKE AWAY! Thank you!
15 feb 2022 om 11:15 Zeer lekkere poké bowls maar jammer dat er nu tussen de broodjes met saté aardappelsla zit en je kan die optie ni kiezen om dat weg te doen dit is veranderd en niet zo lekker en ook verplicht bij te betalen spijtig
10 feb 2022 om 23:46 Zeer lekker en prima levering!
6 feb 2022 om 19:36 Pokebowl was droog en de tofu niet te eten, smakeloze en droge groenten. Zeker niet vers. Droge kip. Bicky burger was lekker en warm.